Väljavõtteid kommentaariumist

Allpool on toodud kakas kommentaari artikli http://www.postimees.ee/2986647/raport-lend-mh17-tulistati-alla-vene-sojavaelt-parineva-raketisusteemiga#comments kommentaariumist:

Pragmaatik1 tund tagasi

Mitmete lennuspetsialistide sh Saksamaa Lufthansa pikajalise staaziga lenduri uuringu järgi tulistati Ukraina sõjalennukilt ja mõlemalt poolt. Kasutati nii õhk-õhk raketti kui kahureid.
BUK rakeeti kasutamine pidanuks lendu tõustes näitama kütusesaba, mis tollase ilma puhul pidi eriti hästi nähtav olema. Sealsed külaelanikud aga seda ei näinud, aga kuulsid lennuki lendu.
Holland varjab maailma ja ka lennuki omaniku Malaisia eest uurimistulemusi. Sama teeb ka mustad kastid saanud Inglismaa. Kadunud on ka oligarh Kolomoiski lennujuhtimiskeskuse nooruke dispetser, kes lubas iga tapetud moskoviidi eest 10 tuhat dollarit, ja siiani pole esitatud helisalvestusi.
Kõik viitab teadlikule mahasalgamisele ja vaigistamisele.
Ukrainal on see 2 reisilennuk, mille nad alla tulistasid.

Mis jama te siin ajate?

Kasutage aju ja mõelge nüüd kaasa. Et Venemaa tegi? Kui siis pidi põhjus olema, on nii? Käik siis selline, Venemaa laseb alla reisilennuki ja tõmbab enda peale terve maailma viha. Kõlab ju loogilise käiguna? Ukraina samas, laseme alla reisilennuki, süüdistame vankasid ja terve maailm astub kaikameeste poolt Venemaa vastu välja. Ukraina sai mis tahtis. Pealegi on Venemaa igati olnud vastutulelik selle asja uurimises, andnud oma radariandmed jne. Samas Ukraina varjab kiivalt enda omi. Küsige nüüd endalt miks? Ju siis on mida varjata! Kogu eelnev süüdistus ja ka see Bellingcat’i praegune libaraport põhineb sotsiaalmeedial kus tõestatud kordi ja kordi võltsingud sel teemal. See praegune nn. “raport” pole ka midagi muud kui üks suur vale mida õiged süüdlased üritavad tõe pähe müüa.

Postitas EIP teabetoimkond

1,880 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81