Kataloonias algas mitteametlik iseseisvushääletus

Meeleolud Kataloonia mitteametlikult iseseisvusreferendumilt erinevatest jaoskondadest Barcelonas.
Meeleolud Kataloonia mitteametlikult iseseisvusreferendumilt erinevatest jaoskondadest Barcelonas. Kasutajad: Scanpix

Galerii: valimiselevus Kataloonias

Kataloonias algas mitteametlik iseseisvushääletus, mida keskvalitsus peab ebaseaduslikuks. Hääletuses osalejatele esitatakse kaks küsimust: kas Kataloonia peaks olema riik ja kui nii, kas see peaks olema iseseisev.

Toimetaja: Scanpix/PM Avaldatud: Pühapäev 9. november 2014 11:15
__________________________
Postitas EIP teabetoimkond

1,102 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81