Vello Leito: Salaokupandid punnpositsioonidelt minema!

EIP on painavalt palju kordi hüüdnud, et Venemaa tuleb tagasi ja hävitab eesti rahva riiklusvõime, assimileerib riigi ja meie asuala. Kuid ta ei tee midagi seejuures relvastatud okupatsiooni teel, sestap sellisel juhul ei oleks ülevõtmine lõplik, see kui relvastatud okupatsioon lõpeb alati kord, aga rahva riiklusvõime hävitamise kaudu ülevõtmine on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu.

Papa Ossinovski tuli paremat elu otsima, sai selle ja pani kinni punnpositsiooni Eesti majanduselus. Kas ta sellega viis edasi majandust? Ei, hoiab vaid punnpositsiooni. Poeg Ossinovski pani kinni järgmise, veelgi olulisema sektori Eesti elus. Kas ta viib edasi rahvuslikku kultuuri, haridust, tõkestab multikultit, (seksuaalset) amoraalsust, tõkestab kõige lähemal ajal plahvatavat immigratsioonilainet? Ei, roosa partei ei tee selliseid asju, see partei on ELiidu nn püsiväärtuste (=värdväärtuste)  eest võitleja. Veelgi vingema positsiooni pani kinni aga Yana Toom, kelle kompetents ei küüni isegi seda mõistma, et europarlamendis ei kasutata digiallkirja mitte sellepärast, et nad ei teaks, mis asi see on, vaid sellepärast, et digiallkirja võib võltsida iga intelligentne IT-kaabakas.

Sissemarss jätkub ülbuse ja bravuuriga: “Sisserännanu pojana ei saa ma enam Eesti poliitikast eemale hoida, tunnen kutset ühineda “roosa erakonnaga”. Hoiatan põlisrahva poegasid, et ma ei kavatse olla ettevaatlik mitte ühegi Eesti elu tahu käsitlemisel,” ütleb Andrei Hvostov tänases Postimehe artiklis. Lihtne ja selge.

Kas kõik Eesti patrioodid saavad aru, et Eesti ei vaja tanke, vaid vajab vastuseisjad okupantidele, olgu need siis „palmioksaga“ idaokupandid või reformierakonna ja Jürgen Ligi poolt mahitatavad lääneokupandid, kel palmioksa asemel värskelt trükikojas juurdetrükitud eurode pakid pea kohal lehvitada.

972 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81