Esmalt vaatad, et näe, ongi hullusärgis!

Aga ei, hullusärk seotakse ju tagantpoolt http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/urmas-reinsalu-laaneriigid-peavad-andma-ukrainale-viivitamatut-relvaabi.d?id=69629751! Kuid vähemalt poliitikast see mees tuleks kõrvaldada.

Nii, et andkem Ukrainale relvi ja lähme ukrainlaste kätega Venemaale kallale! Aga mis nad nende relvadega teeksid, kui ei saa isegi mobilisatsiooni läbi viidud – inimesed põgenevad lihtsalt eest ära. Kui juba tuhat Venemaalt ja mujalt tulnud vene fundamentalistist võitlejat tekitasid sõjapidamises täieliku pöörde, mis Ukraina sõjaväest see siis räägitakse.

Venemaa pidavat täiemahulist konventsionaalset sõda Ukraina vastu! 1000 võitlejat on pigem kaklus kui sõda. Täiemahuline sõda oleks olnud see, mille kohta Oranž2 alghetkel ütles NATO Euroopa väekontingendi juht, et kui Venemaa tahaks, siis vallutaks ta kogu Ukraina 3-5 päevaga. Väed olid piirile koondatud ja Venemaa föderaalnõukogu luba rünnakuks oli olemas. Venemaa ei rünnanud ju – maaslamajat ei lööda!

See, mida tahavad Venemaa, USA ja Saksamaa saab kokku võtta kolme punktiga:

1. üldist konsensuslikku otsust, et Ukraina konflikt ei ole lahendatav jõumeetoditega, ja et kriisioblastites ei saa täies ulatuses eirata separatistide nõudmisi;

2. kohest vaherahu;

3. kõigi nelja osapoole istumist läbirääkimiste laua taha.

Seda tahan ja nõuan minagi.

Vello Leito

Eesti Iseseisvuspartei esimees

29.08.2014

942 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>