See oli kohe selge, et lavastus

Kui hakkasid tulema teated, et Malaisia lennuk lendas rohkem kui 500 kilomeetrit tavamaršruudist põhjapoolt, otse üle kriisikolde, et Ukraina lennujuhtimine käskis lennukil laskuda madalamale ligi kilomeetri jagu, täpselt 10 000 meeti kõrgusele, juba siis tekkisid kahtlused. Kõik sai koheselt selgeks, et tegu on lavastusega, kui EL transpordivolinik Siim Kallas teatas nende eeldusest, et nii kõrgelt raketid lennukit kätte ei saa. Kallas, endine Rahva Hääle peatoimetaja asetäitja, sovjetiaja mees, teadis väga hästi, et BUK võtab lennuki maha ka 25 000 meetri kõrguselt. Loe Delfi artiklit:

“Separatistide juht: lennuõnnetus on lavastatud

(207)

 

Toimetas: Matti Aivar Lind

www.DELFI.ee

19. juuli 2014 10:16

Separatistide juht: lennuõnnetus on lavastatud

Foto: Dmitry Lovetsky, AP/Scanpix

“Donetski rahvavabariigi” sõjaline juht Igor Strelkov tuli lagedale väitega, et mingisugust lennuõnnetust Donetskis ei ole aset leidnud. See olla lavastatud.

“Laibad õnnetuskohal ei ole värsked, ” rääkis veebileheküljel Russkaja Vesna Strelkov, kes kasutab Vene armee tausta tõttu Ida-Ukrainas varjunime Girkin.

“Märkimisväärne arv laipu oli verest tühjaks lastud ja lagunemistunnustega.”

“Ukraina riigi võimud on valmis igasugusteks alatusteks,” süüdistas separatist.

Strelkovi sõnul väidab ta seda toetudes enda sõnul allikatele sündmuskohal.

www.DELFI.ee
See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=69384211
.”

Ja üleüldse, kus on faktid või tunnistused selle kohta, et lennuk lasti alla raketiga? Neid pole! Eeldused, et maapinnalt lähtunud tulejuga poleks keegi märganud, on liiga rumalad, et arvesse võtta, nii et raketiversiooni tõenäosus on olematu – lõhkelaeng oli lennukis.

Palju raskem on lahti muukida seda, miks õnnetused tabavad just Malaisia lennukeid. Kes ikkagi muukida tahab, sellele olgu antud  juhtlõngaks kaks nime: Lockerbie ja Mahathir Mohamad.

EIP teabetoimkond

1,997 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81