Supertsensuur Õhtulehes

Eile kell 13:49 pani Õhtuleht Online üles BNSi lühiuudise: http://www.ohtuleht.ee/587581/hardo-aasmae-tegi-iseseisvusparteile-suure-annetuse. Õhtuks oli postitusele koguneneud kaks ülilühikest kommentaari: „tark tegu“ ning „täpselt kautsjonite jagu ja nüüd on see raha juba riigi rahakotis.“

Täna hommikul kell 10:00 olid needki kommentaarid kadunud ja asemele tulnud kolm uut – IRLi „tõetorust“ välja lastud fundamentaaliat. IRL autorlus, see kui on nii unikaalne oma sõnastuses ja auras – nagu oleks igale sõnale kaubamärk külge kleebitud.

Kell 12:30 oli aga kogu lugu luuaga arhiivi ära pühitud

Postits EIP teabetoimkond

16.07.2014

1,542 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>