EIP KANDIDAADID JA NENDE NUMBRID EUROOPA PARLAMENDI 2014. a. VALIMISTEL

Kandidaat nr 166, Vello Leito


Kandidaat nr 167, Hardo Aasmäe


Kandidaat nr 168, Juku-Kalle Raid


Kandidaat nr 169, Merle Jääger


Kandidaat nr 170, Sven Sildnik


Kandidaat nr 171, Emil Rutiku


Kandidaat nr 172, Õie-Mari Aasmäe

Valimised toimuvad pühapäeval 25. mail 2014 aastal.

1,064 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81