Vello Leito: Riigikogu riigireeturparteide klaköörid Karmo Tüür ja Mart Helme läksid omavahel vastuollu

Karmo Tüür (http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/karmo-tuur-venemaal-pole-joudu-et-krimm-uueks-louna-osseetiaks-muuta.d?id=68133853): „„Üks asi, mida praegu end Kiievis võimuks nimetav seltskond teha saab, on end võimalikult kiirelt legitimeerida. Nad ei jälgi konstitutsiooni ja mängureegleid, see on asja juures kõige kurvem,“ leidis Tüür.

Ukraina peaks Tüüri hinnangul tooma sisse sõltumatud osapooled nagu näiteks EL-i või OSCE vaatlusmissioon ja viia võimalikult ruttu asi rahvusvaheliseks. „Ukraina peaks praeguses olukorras paluma väljaspoolset abi, mitte sõjalist ilmselt, vaid vaatlusmissiooni sarnast,“ lisas ta“.

Mart Helme (http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/mart-helme-moskvale-loeb-vaid-joud-ja-valmisolek-vereohvreid-kanda.d?id=68134367): „Ühesõnaga, Venemaa võitleb, jõhkralt ja hoolimatult, tõestades kõigile, et külma sõja järgne maailm on asendunud külma sõja järgse järgse maailmaga, kus Moskva ei pea senist rahvusvahelist korda, õigust ja organisatsioone esilekerkinud probleemide lahendamisel enam pädevateks.“

Uskumatu, aga Tüür on tabanud tõde otse kümnesse. Helme, aga, nagu ikka, on tsiteerinud meie võimukliki lemmikvalesid.

Vello Leito

02.02.2014

2,091 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81