Vello Leito: Euroopa Liidul pole tulevikku ei nii ega naa, Kelam

Õpetlik ja huvitav artikkel http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tunne-kelam-miks-me-ei-utle-ukrainlastele-et-olete-euroopa-liitu-teretulnud.d?id=68113595 , mille sisu-kese on siin:

“Olukorras, kus kaalul on mitte ainult Ida-Euroopa, vaid ka Euroopa Liidu enese tulevik, ei saa me lubada endale luksust kõhelda abipaketi suuruses,” ütles Kelam. “Praeguse võimaluse kaotamine läheb kõigile asjaosalistele märksa kallimaks.”

Europaarlamendi saadik Indrek Tarand kirjutas Facebookis, et Ukraina arutelu omandas huvitava pöörde. “Kuigi ükski poliitiline grupp ei toetanud ideed pakkuda Ukrainale liitumiskutset, kogus poola saadik Szaryus-Wolski siiski 40 allkirja selle kutse toetuseks.”

Vello Leito

27.02.2014

1,524 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81