Vello Leito: Presidendi EV 96. sünnipäevakõnes midagi uut ei ole. Aga üks briljantsärav perverssus on

Presidendi EV 96. sünnipäevakõnes midagi uut ja analüüsimist väärivat ei ole. Kuid üks briljantsärav perverssus on. Nimelt ütles T.H. Ilves: „Ainus viis Eesti püsimajäämist ilma massilise sisserändeta kindlustada on töötada kauem“. Siin on tegemist küll eesti rahva arusaamisvõime uskumatu alavääristamisega, sest kõik terve mõistusega inimesed saavad aru, et pensionäride põdura töövõimega, neid surmahetkeni tööle sundides küll midagi ei kindlustata. Viimast saab siiski teha vaid rahvusliku majanduse kordategemise kaudu, mis Eesti olukorras kohustuslikus korras uut taasiseseisvumist eeldab.

On ammuteada asi see, et immigrantide armee ühiskonnale pähemäärimine on Euroopa orjariigi loojate poolt kõikidele (T.H. sarnastele) europropagandistidele rangelt kohustuslikuks tehtud. Aga ega see pähemäärijaid sümpaatsemaks tee, kupjale nimbust pea kohale kergita.

Vello Leito

24. veebruar 2014

1,312 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81