Vene tankid tulevad

Muidugi ei tule terasest tankid, nagu kardab ulmekirjanik Leo Kunnas, vaid paberist tankid, seejuures paber loomulikult eelnevalt rahatähtedeks vormitud, http://aripaev.ee/article/2014/1/22/miljardi-investeering-sillamaele . Venemaa ei tulegi tagasi tankidega, vaid majandusliku ülevõtmise kaudu, fakt, mida EIP on toonitanud kõik need ajad.

_______________

EIP teabetoimkond

23.01.2013

1,583 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81