T. H. Ilves edastas valeinfot

“Ühelegi rahumeelsele meeleavaldusele ei tohi reageerida vägivallaga,“ teatas T.H.Ilves 23. jaanuaril http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/president-ilves-rahumeelsele-meeleavaldusele-ei-tohi-reageerida-vagivallaga.d?id=67664621 .

Samas 21. jaanuari meedias oli teavet üksnes selle kohta, et isevalmistatud pommide ja Molotovi kokteilidega olid demonstrandid vigastanud 110 siseministeeriumi töötajat, kellest 80 oli paigutatud haiglaravile. Teavet opositsiooni ridades kannatanute kohta ei olnud.

Seega: meeleavaldused ei olnud rahumeelsed, kaugel sellest, opositsioon meelevallatses päevi enne vastastikuseid jõuvõtteid.

_______________

EIP teabetoimkond

23.01.2013

1,654 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>