Muudatus erakonnaseaduses tõstis läve kaks korda kõrgemale

22.01.2012 võttis riigikogu vastu erakonnaseaduse muudatused. Nagu oligi arvata tõsteti riigikoguväliste erakondade riikliku rahastamise künnist 1% pealt 2% peale, seega künnist tõsteti kaks korda kõrgemale. See ei oma tähtsust rahaparteidele, kuid tõkestab veelgi otsutavamalt aateparteide võimalusi riigikokku pääsemiseks.

Riigikogu tõestas järjekordselt, et kannab hoolt vaid iseenda huvide eest, eetilise poliitika pääs riigikokku on neile surmaohuks, seepärast löödigi uks topelttihedamalt kinni, http://www.postimees.ee/print/2669240/erakondade-liikmepiir-alaneb-kautsjon-vaheneb-ja-vaikeparteide-rahastamine-kasvab.

_______________

EIP tebetoimkond

23.01.2014

1,758 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>