Facebook: 
   Sisu: 
 

Euroopa Ühendriigid

Euroopa Liidu õigusvolinik tahab Euroopa ühendriike

Euroopa Liidu õigusvolinik tahab Euroopa ühendriike

Foto: FREDERICK FLORIN, AFP

Euroopa Komisjoni liige Luksemburgist, kristlik demokraat Viviane Reding võttis teisipäeval Brüsselis telekommunikatsioonifirma KPN uusaastavastuvõtul sõna Euroopa ühendriikide toetuseks.

„Meil on vaja tõelist poliitilist liitu,“ rõhutas Reding, kes näeb praegust Euroopa Komisjoni tulevase valitsusena. Komisjoni peaks kontrollima kahekojaline parlament: praegune Euroopa Parlament alamkojana ja ülemkojana senat, kus oleksid esindatud kõik Euroopa Liidu liikmesriigid, vahendab Belgia väljaanne Knack.

Euroopa Liidu õigusvolinik Reding tunnistas siiski, et Euroopa tuleviku kohta on ka teistsuguseid nägemusi. „Me peame korraldama laiapõhjalise arutelu, enne kui teeme algust suurte muudatustega, mis on vajalikud,“ ütles Reding.

______________________

Postitas EIP teabetoimkond

2,236 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>