Enn Oja: Saagu pettus! Ja pettus sai!

Enn Oja poolt koostatud ülevaade 2013 KOV valimiste kohta.

PDF failis on analüüsitud erinevate meetodite abil  häälte moondumist nii Tallinnas  kui mujal Eestis.

 

oja_kov_2013.pdf Saagu pettus! Ja pettus sai!

1,610 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81