Vello Leito: Kas tõesti on Paet aru saanud, et USA on kaputt ja Eurussia sünnib?

Loe läbi artikkel http://www.ohtuleht.ee/551219 ja imesta: Paet julgeb kulmu kortsutada USA peale! Kas ta tõesti on aru saanud, et USA on kaputt ja Eurussia sünnib. Viimase kohta loe http://iseseisvuspartei.ee/2012/05/20/vello-leito-berliin-moskva-telg-sai-valmis-usa-kaputt/

Aga kas lugeja on aru saaanud, et Angela Merkel on EL vastane? Mõistagi ei saa ta seda välja öelda, aga igaüks peab kaasajal oskama ise ridade vahelt lugeda.

Saksa-keskse Euroopa geopoliitilise ruumi ja Vene-keske geopoliitilise ruumi vabaühenduse/ühenduse/liidu kohta tuleb kasutada nimetust Eurussia. See tuleneb sellest, et Vladimir Putin on Euraasia nimetuse kaaperdanud ehteks jupikesele Euroopa idaosast koos ülejäänud Vene-keskse georuumiga.

Vello Leito

26.10.2013

1,339 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81