EL Komisjoni president: teeme, mis tahame!

Artikkel http://arvamus.postimees.ee/2572960/barroso-lihtsam-on-arukam-el-hoolitseb-oigusloome-kvaliteedi-eest on kena näide selle kohta kuidas on võimalik kirjutada nii, et paistab välja müstiline, on kriitikameelt pärssiv oma näilises adekvaatsuses, aga samas kontrollimatu ja seeläbi tõhus salajaste eesmärkide realiseerimiseks. EL Komisjoni presidendi salajase eesmärgi avab vast ehk kõige paremini lõik tekstist:

Kasutud õigusaktid nõrgestavad vajalikke õigusakte. ELi tasandi seadused ei tohi pärssida Euroopa suutlikkust tegutseda. Kui tekib vajadus ulatuslikuma integratsiooni ja reguleerimise järele, ei karda me juhtohjasid haarata. Kuid kui eesmärki on võimalik paremini saavutada mõnel muul viisil ja muul tasandil – kui vähem tähendab rohkemat ning lihtsam on arukam – ei karda me seda välja öelda.“

Tsitaat on eesti keelde tõlgitav lühidalt: teeme, mis tahame ja ükski koer ei haugu.

EIP teabetoimkond

25.10.2013

1,198 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81