Martin Helmel valetamisfundamentalism endiselt loomuses

Artiklis http://www.ohtuleht.ee/550687 ütleb Martin Helme: „Tegemist oli meie esimese valimislahinguga uue nime ja uue juhtkonnaga, …“, mis on senisest partei enesetutvustusest veidi parem, kuid valetamisfundamentalismi veremürgitus on endiselt alles. Täpne tekst oleks kõlanud niimoodi: tegemist oli meie esimese valimislahinguga uue nime ja osaliselt muudetud juhtkonnaga … .

EIP teabetoimkond

22.10.2013

1,210 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>