Facebook: 
   Sisu: 
 

Märkasite? Mitte Eesti riigilipud, vaid Eesti lipud!

19.10.2013 Postimehes võis lugeda sellist teksti:

“Pühapäeval heisatakse Eesti lipud”

Pühapäeval toimuvad kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, mille puhul heisatakse Eesti lipud. Lipu heiskavad kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud, kuid seda võivad teha ka teised.

Lisaks heisatakse valimispäeval Eesti lipp ka kõikidele valimisjaoskonna hoonetele.

Kohaliku omavalitsuse volikogu valimised annavad võimaluse inimestel otsustada, mis suunas areneb kohalik elu järgmisel neljal aastal.

Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul. Kui lippu ei langetata, tuleb lipp pimedal ajal valgustada.

1,474 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81