Vello Leito: Kui Türgi vallutab Süüria … . Täiendatud

Täiendus, 06.09.2013

Juba on kommentaariumites vilksatanud, nagu oleks selgeltnägija Vanga prognoosinud Türgi poolt vallutamist. Ei, see prognoos on minu tehtud. Vanga ennustus kõlab umbmääraselt, nii nagu allpool lugesite.

Minu prognoosi usaldusväärsust tõstab fakt, et 05.09.2013 Peterburis toimunud G20 riikide tippkohtumisel toetas sõjalisi operatsioone Süüria vastu ainult USA, Türgi, Saudi Araabia, Kanada, Prantsusmaa. Pilku kaardile heites on USA strateegia selgelt nähtav: Saudi Araabia on aegadest ammustest neile “oma mees”, samuti Türgi, nii et peale Süüria vallutamist on Iraan “alasti” USA eest. Iraan on see, mis USAd huvitab, mitte Süüria.

 

… USA/NATO toel, mis jõudude vahekorda arvestades on Türgi jaoks helppo nakki, kas siis algab III Maailmasõda? Maailmakuulus Bulgaaria selgeltnägija Baba Vanga, kelle ennustused seni täitunud 85% ulatuses, on ennustanud nimelt, et III Maailmasõda algab koos keemiarelva kasutamisega siis, kui Süüria langeb mitte selle kätte, keda arvatakse …

Mis kostad?

Vello Leito

30.08.2013

2,217 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81