Suvepäevadest

Mitmesuguste asjaolude tõttu tänavu suvepäevi ei toimu. Sellest on muidugi kahju, sest eelmisel aastal lähenes suvepäevadel osalenute arv juba reipalt numbrile 100. Loodame, et järgmisel aastal mingeid takistusi ette ei tule, nii et kohtumiseni aasta pärast!

Juhatus

1,371 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81