Selgus Andres Arraku turuhind

Lõbumajanduse maksustamist pooldav Arrak: igaühel meist on niikuinii turuhind

13. juuli 2013 09:05

Andres Arrak, majandusteadlane

ärileht.ee

Lõbumajanduse maksustamist pooldav Arrak: igaühel meist on niikuinii turuhind

Foto: Tanel Meos

Liberaalina saan prostitutsiooni – mitte selle vahendamise – legaliseerimist vaid pooldada, kirjutab majandusteadlane Andres Arrak Ärilehe arvamusartiklis …“ http://arileht.delfi.ee/news/uudised/lobumajanduse-maksustamist-pooldav-arrak-igauhel-meist-on-niikuinii-turuhind.d?id=66433676 .

Niisiis: „igaühel on niikuinii turuhind“. Noh, oletame esialgu. Aga surmkindel on see, et turul on igal juhul kahtesorti tegelasi: ostjad ja ja need kes müüvad; sealjuures ka iseennast. Andres Arrak asetas end müüdavaks ja määras ka oma turuhinna: vabamüürlaste keskklassi kuulumine. Et teda kõrgklassi ei võetud, sellest annab tunnistust diagonaalvöö puudumine, nagu seda kannab vormiriietuse juures näiteks Tunne Kelam.

Vaadake A. A. riietust: kikilipsu ja särgi värvi, mis on vabamüürlaste vormiriietuse olulisimad elemendid. Arvestades teemat, milles Arrak viimasel ajal sõna võtab, on loogiline oletada, et puna-must käib neil siis prostitutsiooni valdkonnaga koos.

Kommenteeris: Vello Leito

1,488 total views, 4 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81