Vale, mitte psühhopaadid, vaid satanistid! Täiendatud 03.07.2013

Lugege läbi väga oluline materjal http://www.ohtuleht.ee/531998 ja võtke arvesse, et Verstappen pole teadlikult või siis teadmatusest täpsustamnud, et nad pole mitte psühhopaadid (siis haiged), vaid vaimselt üliterved inimesed, tugeva tahtejõu ja eneseteadlikkusega. Need, kes varjatult valitsevad Lääne kultuuriruumi, on nimelt satanistid (mitte segi ajada nn praktilise satanismi usuvooluga, millele pani aluse Szandor La Vey kui kaasaegse Satanistliku Kiriku ja sellele piibli looja).

Tegemist on Maa valitsemisele pürgiva salajase, organisatoorselt filigraanse täpsusega ülesehitatud salaorganisatsiooniga, mis oma juhtimise ülesehitmise meetodid on üle võtnud jesuiitidelt ja vabamüürlastelt. Ierarhia järgmise astmena tulevad illuminaadid, edasi satanistid jne.

Kasutatakse kõiki inimlikke ja ebainimlikke vahendeid, nagu vereohvrid, sidemed teistpoolsusega, teiste tsivilisatsioonidega jne. Sealjuures on tsivilisatsiooni hävitamisel (= tsombistamisel) rakendatud nii salajasi kui ka avalikke vorme. Kõige sellise tegevuse taga olevad inimesed pole seega mitte haiged, vaid on need, kes esindavad eksistentsi negatiivset poolust (tööta veelkord läbi: „Eesti ja geopoliitika“, Vello Leito, Tallinn, 2002).

Vello Leito

1. juuli 2013

Tööta läbi ka järgnev tekst:

http://iseseisvuspartei.ee/2009/08/04/vello-leito-uhe-tavalise-olendi-arvamine-ulima-olendi-tegemistest-planeedil-maa/

1,321 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81