Üldkoosolekust

Üldkoosolek toimus 29. juunil Pärnus, nagu eelteates ka kirjas oli. Seekordne üldkoosolek ei seadnud enda ette mingeid olulisi eesmärke, tegemist oli kohustusliku kogunemisega majandusaasta aruande kinnitamiseks.

Aastaaruanne kinnitati ühehäälselt. Seaduserikkumisi ei tuvastatud, majandustulemus jäi aasta lõikes reipalt plussi ja aastaga paranes majandusseis 261 euro võrra.

Välja oli kuulutatud ka esimehe valimine, ent keegi kandideerida ei soovinud. Nii peabki jätkama endine esimees, kes valiti tagasi vastuhäälteta – valitav jäi ise erapooletuks.

Juhatuse koosseisu määrati uueks liikmeks Martin Mets, misläbi juhatuse liikmete arv kasvas üheksani.

EIP teabetoimkond

933 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81