Vene riigiduuma saadik: piirilepingu sõlmimine ei paranda suhteid Eestiga

Vene riigiduuma saadik: piirilepingu sõlmimine ei paranda suhteid Eestiga

Toimetas Sander Silm
11. juuni 2013,

Vene riigiduuma väliskomisjoni esimehe Aleksei Puškovi sõnul jäävad ka piirilepingu sõlmimise järel suhted pingeliseks.

“Jah, piirilepingutele allakirjutamine on positiivne fakt, aga kahjuks jätkuvad meie arvates negatiivsed asjad Eestis ning need piiravad meie suhete arengu võimalusi,” ütles Puškov eilsel pressikonverentsil Eesti Päevalehe küsimustele vastates. “Eestis jätkuvad arengud, mis ei rahulda meid.”

Negatiivsete teemadena Eesti-Vene suhetes mainis Puškov mittekodanike probleeme ning vene õppekeelega koolides osa õppeainete õpetamise sunduslikus korras üleminekut eesti keelele.

Eriti kritiseeris Puškov vene koolide osalist eesti keelele üleminekut

_______________________

Postitas: EIP teabetoimkond

1,219 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81