Kõige vähem kustus liikmeid EIP nimekirjast – ainult neli!

Erakondade nimekirjadest kustutati ligi 300 surnut

www.DELFI.ee

10. juuni 2013 17:06

Erakondade nimekirjadest kustutati ligi 300 surnut

Foto: Jassu Hertsmann

Registrite ja infosüsteemide keskus kõrvaldas eelmisel nädalal avastatud vea, mille tõttu olid eelmise aasta detsembrist möödunud nädala lõpuni, erakonna liikmete nimekirjades, kustutamata sel perioodil surnud inimeste andmed.

Kokku kustutati registrist 283 inimese andmed, neist 90 Keskerakonna, 76 Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna, 28 Isamaa- ja Res Publica Liidu, 25 Sotsiaaldemokraatide ja 21 Eestimaa Ühendatud Vasakpartei nimekirjast, teatas keskuse esindaja.

Reformierakonna liikmete arv vähenes aga üheksa surnu võrra.

Teavitamise süsteem, millega erakonda informeeritakse erakonnast väljaastumisest või liikme surmast, käivitatakse nädala jooksul.

_________________________________

Postitas EIP teabetoimkond.

Siinjuures pandagu tähele, et kõige vähem liikmeid kustus nimekirjast Eesti Iseseisvusparteil – ainult neli! VP-Põllumeeste Kogu kaotas 10 liiget. Pandagu sedagi tähele, et artiklis pole EIP ja VP-PK liikmete kadu suremiste läbi üleüldse ära toodud, see tuli registriandmetest ise välja võtta. Selline on eesti meedia “objektiivsus”, isegi täiesti neutraalses tekstis keeldutakse EIP nime ära toomast!

1,744 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>