Piirileppe-konverents: “TARTU RAHU PUUTUMATUSE KAITSEKS” toimub 01.06.2013. Kõik osalema!

Niisiis, 1. juunil 2013 kell 11.00 toimub Tallinnas Rahvusraamatukogu suures saalis rahvusvaheline konverents Tartu rahu terviklikkuse kaitseks. Selle organiseerivad Paides 20. aprilli ümarlaual osalenud organisatsioonid:

Eesti Iseseisvuspartei

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Eesti Vabaduspartei – Põllumeeste Kogu

Rahvuslaste Tallinna Klubi

Julius Kuperjanovi Selts

Kristiine Üürnike Ühendus.

Tule mõjutama ajaloo kulgu!!!

____________________

EIP teabetoimkond

1,262 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81