Tõhusam kui tuhat tanki

Sead.

Sead.

foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Narva külje alla kerkib 60 miljoni eest sigala

E24, 19.05.2013

Narva linna piirile Vaivara valla maadele tahetakse ehitada 60 miljonit eurot maksev seakasvatuskompleks, mis rajatakse Vene kapitali abil ja mille eesmärgiks on tõusigade kasvatamine ning tarnimine Euroopa turule.

Kohalikele elanikele lubatakse, et sigala tuleb loodussõbralik ning lõhnadeta, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Vaivara vallavanem Heiki Luts sõnas, et tegemist ei ole klassikalise sigalaga, nagu on harjutud nägema ja haistma.

«Loomulikult on keskkonnaalased riskid, et ta võib siin pidurdada muud ettevõtlust, turismi. Aga ise usun täitsa, et see on võimalik, sest on ka Eestis selliseid näiteid olemas, et asudes seakompleksi kõrval, ei oskagi kahtlustada et sa sellise objekti kõrval asud. Tänapäeva tehnoloogia juures on see täitsa võimalik,» rääkis ta.

Toimetas: Oliver Kund, reporter
______________________
Postitas EIP teabetoimkond
Märkus: Venemaa ei tule tagasi tankidega, vaid “tankidega”. 60 miljonit eurot on 0,94 miljardit EEK.

1,512 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81