Eutanaasiast

Planeet Maa ei ole vanglaplaneet sõna otses mõttes, sest inimesele on jäetud alles vaba tahe valida, sealjuures selle vahel, kas elada või surra. Ei seadused ega elupraktika keela inimesele vabatahtlikku surma. See aga tähendab, et kellelgi pole õigust eirata inimese vaba tahet surra olukorras, kus ta ise ei ole füüsiliselt võimeline oma tahet ellu viima.

Eutanaasia keelustamine on poliitiline liputamine, põhilise inimõiguse pööramine oma poliiitliste konjunkturistlike rehkenduste teenistusse.

Vello Leito

09.05.2013

1,179 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81