Vello Leito: Valede vankril kolm ratast on all I

Euroopa üliriigi loomine lihtviisiliselt füüsilise vägivalla abil ebaõnnestus, punase kommunismi kummid lasi tühjaks keegi A. H. nimeline persoon. Ka sunniviisilisele tööle rajatud üliriigi loomine ebaõnnestus, sest inimesed õppisid tööd näitlema ja vargust lohakuse taha vormistama, mis lõppude-lõpuks sundis üliriiklasi midagi põhimõtteliselt uut välja mõtlema.

Läbinähtav vägivalla asemele loodi sui generis vabatahtlikkuse vägivalla meetod, valede oskusliku pakendamise viis, väikeste võitudega väljakurnamine. Massiivne hüpnoositeater pandi püsti, installeeriti näitemäng – aga te ju ise tahtsite, veerema pandi targa vale vanker, mil kolm ratast on all.

Kogu see raskerelvastus lasti käiku 1987. aasta juunikuus ajaloolise dokumendiga Ühtse Euroopa akt (-2011/09/25/vello-leito-mis-ootab-eestit-ees-i-doonorriikide-tootmine-), millega Gorbatšovile anti käsk Ida-Euroopa riigid vabaks lasta. Gorbatšov ei allunud ja hakkas ajama oma autonoomse iseseisvuse väikest asja. Seejärel andsid ‘ehitajad’ käsu Jeltsinile ja see kinkis „iseseisvuse“ Ida-Euroopale. Me arvasime, et iseseisvumine oli tõeline, tegelikult aga hoopis kanditit meid veel räigema sala-kommunistliku üliriigi loomise keerdesse. Me arvasime, et IRL pidas silmas ‘plats puhtaks’ loosungiga punase kommunismi jäänustest puhastamist, tegelikult aga peeti silmas Eestimaa puhastamist eestlastest, viimaste aborigeniseerimist, mis nüüd ongi just oma õige hoo sisse saanud.

Aga olgu juba ette ära öeldud, et üliriiklaste järjekordne jonnakas ettevõtmine ei õnnestu seegi kord – EL liiduvabariikide rahvaste toetus ELiitu kuulumisele kahaneb katkematult. Eestis toetus kuulumisele ELiitu on küll tundmatu suurus, sest igasugused küsitlused, mis riigireetur-rigikoguparteidele valedele valgust heidavad, need on kõik manipuleeritud/võltsitud, kuid kõrge see toetus siiski ei ole ja kustub samamoodi oma kustumist. Ent Eestis valede vanker siiski veel loksub liikuda.

Valede vankril niisiis kolm ratast on all: kolm puutumatuse seisusesse tõstetud riiklikku valet: riigi majanduskasvu mõõt olevat SKP, Euroopa Liit olevat riikide liit ja Eesti saavat Euroopa Liidust palju-palju raha. See on see kolmainsus, mis eesti inimest ikka veel hüpnootilises seisus hoiab, takistab nägemist oma silmadega, mõtlemast ja mõistmist omatahtsi, et EL pole midagi muud kui üliriigi loomise skeem, mille käigus üritatakse esimese asjana likvideerida rahvusriiklus, segustada rahvad ja riigid.

Võtkem kõigepealt ette sisemajanduse koguprodukt SKP, mis sobivat a priori mõõdikuks selle kohta, et riigi majanduskasv on nii- ja naasuur. Aga ei, lausa kaugel sellest, SKP on hoopiski poliitilise propaganda trikirekvisiit, millega imet teha saab. Lugege põhjalikult läbi -2010/10/30/vello-leito-eesti-statistikaamet-manipuleerija-voi-rafineeritud-kurjategija-taistekst-, siis mõistate, mida mõtlen. Eelkõige seda, et SKP numbriline väärtus on hõlpsasti võltsitav ja seda paljud maailma riigid ka teevad, Eesti eesrindlasena nende hulgas. Mõnusat mõtlemisainet lisab ka järgmine artikkel, selle kolmas ja neljas osa -2012/07/28/vello-leito-eesti-majandusest-faktofiilselt-iii-.

Olen kirjutanud kaks artiklit Google Eesti (GE) kohta kui Eesti poliitilise tsensuuri ühest lipulaevast (vt näiteks -2011/12/14/vello-leito-tsensuur-google-eestis-on-jahmatamapanev-). Temaatikast johtuvalt olen tähelepanelikult jälginud ja arhiveerinud GE märksõna ‘Vello Leito’. Üldine mall minu nime kohal on selline, et 3-4 päevase hilinemisega pannakse kirjutis üles ja ka siis mitte esileheküljele – mitte kordagi pole ükski minu kirjutis jõudnud samal päeval esilehele – erinevalt teistest poliitikutest, kelle materjalid ilmuvad nende märksõna all üldjuhul samal päeval hilinemisega tundides, mitte päevade kaupa. Minu kõige sigasemad lood avaldatakse aga üksnes prügikastis ja kustutatakse sealtki kiiresti.

Kuid on kolm artikli, mis pole üleüldse GEsse jõudnudki, ei GE põhiblokki (märksõna käivitamisel esimesed 60 lehekülge), ega ka prügikasti, mis on avatav üksnes põhiploki läbimise järel. Üks selline kolmest eriti „ohtlikust“ artiklist kannab pealkirja: „SKP ei mõõda majanduskasvu, vaid on poliitilise propaganda rekvisiit“ -2013/03/12/skp-ei-mooda-majanduskasvu-vaid-on-poliitilise-propaganda-rekvisiit-. Minu väide on sisuliselt täpne ja pälvis sellega GE tsensori tarretava tähelepanu. Muidugi on SKP vaid rekvisiit, mis aga SKP tegelikult on, see sai lahti räägitud juba eespool toodud viidetega.

SKP libaolemus kujutab endast pseudovõimu kangelaslikele kandjatele hädaohtu. Värvika lisatunnistuse andis see, millise terava pöörde võttis minu ja Andrus Ansipi vaheline vaidlus 2011. a. valimiste peaministrikandidaatide väitlusel Eesti Televisioonis, kui püüdsin tõde SKP kohta jalule seada. Ega see teisiti ei saanudki olla, sest SKP on valede vankri all tähtis tegelane – üks kolmest rattast ikkagi. Kui SKP ‘kuninglikud uued rõivad’ kõigile nähtavaks teha, siis võimuritel suur jama kaelas, sest karm tõde pääseb vallale: rahva heaolu mõõt – tegelik individuaalne tarbimine, mis kogu majanduse esmane eesmärk peab olema – moodustab SKPst vaid väsinud 60% ja see pole isegi kasvanud, vähemalt viimase 7 aasta jooksul mitte.

Järgneb …

Vello Leito

06.05.2013

1,016 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>