Heimar Lenk eksib põhimõtteliselt

Heimar Lenk kritiseerib Rootsi pankasid eesti rahva võlaorjastamises http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/lenk-kritiseeris-teravalt-pankasid.d?id=66015666 . See on jäme viga, sest rootsi kommertspank pole vastutav ei eesti rahva ega riigi ees, küll aga on nad vastutavad oma maa ja riigi ees, et välja pumbata välismaalt (Eestist) võimalikult suurt kasumit oma riigi ja rahva kaashüvanguks lisaks oma ettevõtluskasumile. Pank on üksnes kasumlikkust taotlev ettevõte Eestis – ja ainult, ei midagi rohkemat.

Selles osas on muidugi Lengil osaliselt õigus kui kritiseerib valitsuskoalitsiooni, kuid ainult osaliselt, sest ka KE ei liigutanud lillegi kui orjastamine käis, vastupidi, kiitis Eesti „majandusime“ vaid takka. Hoiatas ja valgustas juba 2006. aastast alates üksnes Eesti Iseseisvuspartei ja mina isiklikult -2010/06/09/vello-leito-riiklik-vale-nr-1-. Nii on lood tegelikult.

Vello Leito

23.04.2013

 

 

1,837 total views, 6 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81