EKRE esimehe sõnad kinnitasid EIP prognoosi õigsust

13. aprillil ERR õhtustes uudistes ütles EKRE esimees Mart Helme, et valijaskonda loodab ta juurde saada IRL valijaskonna hulgast. Siit järeldub üheselt, et nende kahe nišid langevad tema hinnangul kokku.

Veel teatas Helme, et kõige loomulikuma valitsuskoalitsiooni partnerina näevad nad Reformierakonda. Sellega on jällegi üheselt selge, et Mart Helme ettekujutuse kohaselt on EKRE IRL poliitiline kloon, täpselt nii nagu EIP on korduvalt prognoosinud.

EIP teabetoimkond

1,136 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>