Jaak Alliku poliitilise enesepaljastuseni viis EIP brošüür juunikommunistide Moskvas peetud kõnedega?

Tundub natuke sedamoodi, et Jaak Alliku uskumatu venemeelsusavalduse ja tõe eitamise Venemaa korduvate Eesti okupeerimiste kohta võis põhjustada EIP poolt väljaantud brošüür  juunikommunistide kõnedega -2013/03/21/sensatsioon-juunikommunistide-06-08-1940-moskvas-peetud-konede-originaaltekstid-

Asi on selles, et veel enne brošüüri avaldamist EIP kodulehel sai riigikogu valvelauda viidud igale riigikogu liikmele nimeline eksemplar, sealjuures siis ka Jaak Allikule. Aga olgu põhjus milline tahes, Jaak Allik tuleb tagandada riigikogu kultuurikomisjoni esimehe kohalt.

Vello Leito

1,321 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81