SENSATSIOON! Juunikommunistide 06.08.1940 Moskvas peetud kõnede originaaltekstid!

Eesti Iseseisvuspartei avaldas muutmata kujul Tallinnas 1940. aastal kirjastatud brošüüri, mis sisaldab kõik NSVL Ülemnõukogu ees 06.08.1940 juunikommunistide poolt peetud kõned. Juurde on lisatud vaid tänapäevane kommentaar Eero Laidrelt. Brošüüri saab tellida aadressil: iseseisvuspartei@iseseisvuspartei.ee.

Rahva_tahe_36lk_sisu_A5.pdf

Rahva_tahe_kaaned_A4.pdf

1,542 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81