Vale, mil pole üldse jalgu, ei lühikesi ega pikki

Peaminister Andrus Ansip kohtus 12. märtsil Luksemburgi välisministriga. Kohtumisel ta ütles: «Euroala lagunemisest ei räägi enam keegi.»

http://www.e24.ee/1166902/print/ansip-euroala-lagunemisest-ei-raagi-enam-keegi/

Vaid päev varem, siis 11.märtsil, kogunes uue erakonna „Alternatiiv“ kohtumisele Frankfurdi jõukas eeslinnas Oberurselis umbes 1200 inimest. Uue partei loojate tuumiku moodustavad endised majandusprofessorid, kelle arvates Berliin toetab maksumaksjate raha eest läbikukkumisele määratud süsteemi. 11.03.2013 nädalalehes Focus avaldatud arvamusuuring näitas, et neljandik sakslastest võiks hääletada partei poolt, mille kampaania põhineks Saksamaa lahkumisel euroalast.

http://www.postimees.ee/1167034/uus-saksa-erakond-loodab-loigata-kasu-eurovastasuselt

Kooste: EIP teabetoimkond

1,727 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>