SKP ei mõõda majanduskasvu, vaid on poliitilise propaganda rekvisiit

Piisab, kui märkida, et eelmise kvartali mjanduskasvust 1/3 andis aktsiisi tõstmine! Mis majanduskasvu aga tegelikult mõõdab, selle olen Eesti Statistikaameti andmete alusel maksimaalselt võimaliku täpsusega lahti kirjutanud oma artiklites:

http://iseseisvuspartei.ee/2012/07/28/vello-leito-eesti-majandusest-faktofiilselt-iii/

http://iseseisvuspartei.ee/2012/09/12/vello-leito-eesti-majandusest-faktofiilselt-iv/

 

Vello Leito

12.03.2013

1,183 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81