Kelam santažeerib Gruusiat

http://www.postimees.ee/1163802/kelam-algatas-hoiatuskirja-gruusia-valitsusjuhile/

Artikli kommentaariumist:

Ats 3 tundi tagasi

jõhker surve opositsiooni (eriti riigikoguvälise – märkus EIP-TT) liikmetele, kohtusüsteemile ning sõltumatule meediale, avalik vaenu õhutamine ning valitsuse soosingul tegutsevate jõukude vägivald poliitiliste vastaste suhtes …ja selle kõige toimumine Eestis teda ei häiri. On ikka kahepalgeline rott

Part24 9 tundi tagasi

Ah et Šaakasviili veekahurid, mikimaskid, infraheligeneraatorid, kumminuiad ja igasugune niisugune oli siis areng, ja nüüd kui selle kurjategija jõustruktuuride teod ja ninamehed on kriminaaluurimise all, siis on see “demokraatia ja õiguskorra kiire taandareng”?

_______________________

Postitas: EIP teabetoimkond

1,820 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81