Uue erakonna esimeheks pannakse Tunne Kelam?

EIP teabetoimkond on juba pikemat aega olnud veendunud, et loomisel on uus erakond, mille kiire ülestöötamise ja riigikokku viimisega püütakse järgmiste (erakorraliste?) valimiste järel luua võimukoalitsioon IRLi ja SDEga. Eesmärgiks on tõsta rajalt maha Reformierakond ja takistada Keskerakonda võimule tõusmast.

Nüüd, kui IRLst on lahkunud Tõnis Lukas, on selge, et selleks saab VIK põhine erakond, milles peasekretäriks pannakse ilmselt Lukas. On kaudseid märke, et erakonna esimeheks pannakse Tunne Kelam.

Vello Leito

1,014 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81