Riigikoguväliste erakondade kaks minutit ERR-s

Pühapäevases, 27.01. Aktuaalses Kaameras

Reedel, 25.01. avaldas ERR Emori igakuise poliitküsitluse tulemused. ERR-i uudises toodi ära kuue erakonna jaanuari toetus, kuid seitsmendat ei mainitud.

Emor mõõdab kõigi 2011. aasta Riigikogu valimistel osalenud parteide toetust. Vahepeal on tegevuse lõpetanud Vene Erakond Eestis ning Eesti Kristlikud Demokraadid.

EIP teabetoimkond esitas koheselt ERR-i toimetusele päringu, miks seitsmest erakonnast toodi uudises ära kuus? Palusime uudisloo autori Urmet Koogi põhjendust. Vastuse saabudes avaldame selle meie kodulehel.

Samuti huvitab TT-d küsimus, miks ERR edastab uuringu tulemusi, mis mõõdab olematute erakondade toetust, – ning mille põhjal tehakse ‘surnud’ erakondade valik? EKD-st huvitavam oleks teada, milline on praegu rahva toetus Koonderakonna, NLKP platvormil EKP või miks mitte ka Jaan Tõnissoni Rahvusliku Keskerakonna vaimule. Või miks 08.05.2012 Äriregistrist kustutatud Vene Erakonna toetuse mõõtmine lõpetati märtsiga, kuid 11.10.2012 pankrotistunud Kristlike Demokraatide reitingu mõõtmist on jätkatud nii novembris, detsembris kui ka uuel aastal.

Teeme Rahvusringhäälingu poliitikatoimetusele uue päringu, milles palume selgitada valiku põhimõtteid ja nimetada isik, kes vastutab ERR-i lepingu eest Emoriga.

EIP teabetoimkond

 

Juhuks, kui Emor teeb oma saidil tagantjärgi muudatusi, märgime siia EKD möödunud aasta toetusnumbrid: need püsisid ühel protsendil, välja arvatud juulikuu, mil reiting oli 0% ja oktoobris, detsembris 2%.

1,489 total views, 4 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81