SDE ja KE rakendasid poliittehnoloogilise dumpingu REFi vastu

25. jaanuari Postimehe arvamusrubriigis on selline tekst:

Idee: iga kuu viis rahva soovi valitsusse arutlusele

 Kodanik Laur Lõhmus soovitab Rahvakogus käivitada portaal, kus kodanikud esitavad Eesti elu arendamise ettepanekuid, valivad ise parimad neist välja ning seejärel peab valitsus või linnavalitsus soovitu arutlusele võtma. Mida arvad sellest mõttest sina?

Mis siin huvitavat? On ikka, sest SDE ja KE poolt käivitatud Rahvakogu, mille eesmärk on valitsusparteisid uputada, käis välja oma käsunduskodaniku kaudu  SDE-KE-le kasuliku dumpingu. Pange tähele: valitsus (linnavalitsus) peab hakkama  nüüd neid .  opositsioonile meelepäraseid “ettepanekuid” menetlema, sest “rahvas” nõuab! On ju huvitav (et mitte öelda: väga madal).

Vello Leito

25.01.2013

930 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81