Mis sellest arvata?

Portaali www.minut.ee 20. novembri ühest kommentaarist pärineb järgnev lõik:

“… Praegune KeskReformi ja SotsIsamaa klikk esindab välisriikide huve, ning nende ajutrustis/tagatubades valitsevad konksninad/vabamüürlased:
1) Näieks Ansip on konksnina – ilmselt on igaüks näinud pilti, kus Ansip kannab pigimütsi: see on kirjutamata reegel, et pigimüts lubatakse avalikel üritustel pähe panna vaid “õigete vereliinide esindajatel”.
2) Näitks Savipäts on konksnina – seda on üritatud varjata, tuues esile “vene vangivalvurist isa” temaatikat, et varjata ema ja vanaema kinniistumist NLiidu ja EW ajal konksninadele omaste pättuste eest – rääkimata sellest, et erksamad Vaste-Kuuste inimesed teavad seda kõike niigi.
3) Sarnaseid mustreid leiaks ka SotsIsamaa liinist, ning isegi “kontrollitud opositsioon” noor-helme näol omab “lõunamaiseid vereliine” – ehk kogu võimukartell on üks konksninade näitemäng …”.

Huvitav, mis selle kohta arvata?

__________________________________

Postitas EIP teabetoimkond

1,623 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>