Aasta Vale

Sattusin 30.nov.2012 aadressil evege.blogspot.com sellisele tekstile:

” … Ei tasuks rahulduda Eestis toimuvate protsessidega. Paberite järgi on Eesti iseseisev riik, nabanööriga ripume teiste küljes. Kui seda võimalust poleks, oleks majanduskasv olematu. Iseseisvunud ja täisealisel riigil pole aga sünnis teiste arvel elatuda. Raha nurumise oskuse üle ei tuleks uhkust tunda, vaid punastada ja õigeid järeldusi teha. … ”

Pole jooksval aastal tooremat valet internetis kohanud, minult saab see tekst ‘Aasta Vale’ tiitli.

1. Selleks , et otsustada, kas Eesti on iseseisev või mitte, selleks  piisab kui lugeda läbi riigi ja liitriigi definitsioonid ning 2003.a. referendumi küsimus nr 2. Kui pealtpoolt seda inimene veel väidab, et Eesti on iseseisev riik, siis on tegemist tahtliku valega. Muidugi, kui on tegemist vaimselt terve inimesega.

2. Eesti ühiskond saab tagasi oluliselt vähem kui ta liikmemaksuna maksab tulenevalt sellest, et Eesti majanduses on väliskapitali osakaal ca 80%, mistõttu saab eesti ühiskond enda kätte ca 20% nn eurorahadest. Samas viib väliskapital välja kasumit müstilises koguses, sealjuures maksuvabalt. Eesti on paljaks varastatud ja röövitud. Kobaratena ripuvad verekaanid Eesti küljes.

Vello Leito

1,547 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>