Facebook: 
   Sisu: 
 

Sami Lotila eestivaenulikkus tõusis kvalitatiivselt uuele tasemele

Seni on Sami Lotila mõnitanud ja alavääristanud Eestit ja eestlasi lihtsa sõimu tasandil, järgnev tekst aga näitab, et S.L. on nõuks võtnud poliitiliselt sekkuda Eesti riigi ja rahva ärakustutamise kampaaniasse. Loe ja mõtle järgneva teksti üle. Tähelepanu pööra sellel, et Publik.ee hindab eesti rahva emigreerumisüllitist üheks heks asjaks.
www.Publik.ee

Delfi

Sami Lotila, kes on alati olnud eestlaste suhtes sapine, vihkamist täis ja tõrjuv, on nüüd üllitanud teose “Kasutusjuhend: Soome ehk käsiraamat igale Soome kolijale”, mida lugedes pole võimalik seni meie teadvuses eksisteerinud Lotilat ühegi silbi tagant ära tunda. Kiirelt asja kallale asudes edastame teile raamatus toodud 10 + 1 rusikareeglit, mida peaks iga Soome koliv eestlane arvesse võtma. Kas see vaid tundub nii või polegi neis sõnades kübetki irooniat?

1. Õpi keel selgeks enne kolimist
2. Enne otsi töö, siis koli
3. Otsi korter, ära tülita sugulasi ja tuttavaid
4. Jäta Eestis asjad nii, et saad tagasi tulla
5. Teavita ametkondi Eestis – rahvastikuregistrit, Haigekassat jms.
6. Registreeri enda ja oma pere elamine Soomes
7. Küsi nõu Soome ametnikelt mitte sõpradelt
8. Hakka säästma, vaja võib minna tuhandeid eurosid
9. Ole valmis kannatama, alguses on raske
10. Tea, et sul on õigus Euroopa Liidus kõigele, mis soomlastelgi

 Lisanõuanne: Võta kaasa huumorimeel! Kaikki menee päin persettä? Kyllä se siitä, ota rennosti! (Kõik läheb nagunii p*rse, võta vabalt! toim.)

___________________________________________

Postitas: EIP teabetoimkond

1,778 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81