Sven Arukaev: Mul on eriarvamusi

1. Eestis oleks vaja muudatusi seoses kohtusüsteemiga. Mõrvarid tuleks hukata. Kui nad on võtnud teiselt inimeselt elu, siis neilgi pole õigust elada.

2. Vargad, pätid, kelmid tuleks saata sunnitööle riigi heaks, mitte vanglasse, kuna enamasti vangla ei õpeta inimesi. Enamasti vanglast välja tulnud inimesed lähevad vana radapidi edasi. Parem töötagu riigi heaks kusagil, muidu raisatakse maksumaksja raha vangide hea elu peale. NÄIDE: 3 aastat kinni-istumist = 3 aastat sunnitööd.

3. Roolijoodikutel koheselt load ära võtta kuni 5 aastaks, ning uute lubade tegemine 3 korda kallimaks. Kui teist korda jääb vähele, automaatselt saata kasulikule tööle riigi heaks.

4. Kiiruseületajal koheselt load ära võtta kuni kolmeks aastaks, uute lubade tegemine 2 korda kallimaks.

5. Tahtlikult enesele tekitatud haiguste puhul (narkootikumitega jne) tuleb ravi maksta ise kinni, sest riik pole kohustatud maksma ravi eest, kui inimene on ise endale kahju tekitanud.

6. Eesti peab loobuma Euroopa Liidust ning eurost, kuna igal riigil peab olema oma raha ning omad õigused, hetkel pole meil kumbagi. Võõras raha ja võõrad inimesed otsustavad meie eest.

7. Eesti peab loobuma NATOst, kuna oleme vaid NATO orjad, aitame ja sõdime võõrastes riikides, tekitades enda riigile ja rahvale ainult probleeme ja viletsust. Väited, et NATO aitab meid, kui vaja läheb, on naiivsed.

8. Peame arendama oma riigi sõjatehnikat, (õhutõrjet, raketid) mitte ostma sisse teiste riikide kasutatud risusid (soomukeid, mida pole meil eluski vaja).

9. Peame looma töökohti rahvale, rohkem puhkust töölistele, madalamad hinnad, parem palk. Nii saame tagasi oma rahvast välismaalt. Hetkeolukorras kaotame inimesi üha juurde. Igal riigil peab olema oma riigirahvus, omad väärtused, oma raha, praegu valitseb Eesti riigis kaos, kõik on Euroopa Liidu oma. Rahvas ja oma riik on kõik, mis peab olema. Kui lasta rohkem sisse võõrmaalasi ning neid siin hoida, on Eesti Vabariik lõpuks segavereline riik, kus eestlane on „indiaanlane“ oma kodumaal.

10. Praegused poliitikud ei kanna hoolt oma rahva eest. Inimesed istuvad ilma tööta, vaesuses, kuid toetavad rahaliselt Euroopa Liitu maksustamata kasumi väljaviimise läbi. Miks selline asi kestab? Arstid, politseinikud, päästjad, õpetajad jne on alamakstud, vabandatakse vaid, et raha pole. Kaua laseb rahvas endale pähe istuda, laseb röövida oma taskust viimase sendi. Inimesed ei saa õiglast kaitset oma riigilt, kuna õigusabi on liiga kallis, võimutsevad vargad/pätid, nii valitsuses kui ka tänavatel. Rahvas peaks ühinema, kodudest välja tulema ning ühinema selle saasta vastu, mida praegusel ajal jätkub. Nii on võimalik saavutada midagi, mida pole enne suudetud saavutada.

11. Oma rahvas ei saa omandada head haridust, kuna see on liiga kallis, kuigi peaks olema tasuta (oma kodanikel), võõrmaalastel tasuline. Peaksid kehtima erinevad soodustused oma kodanikele põhikoolis, gümnaasiumis, kutsekoolis, ülikoolis, motiveerimaks inimesi rohkem õppima, kuna Eesti rahva tulevik on Eesti noorte kätes. Noore inimese aju ei tohi üleliigselt koormata koolides asjadega, mida tal ei lähe kindlalt elus vaja, vaid tuleb anda igale õpilasele mõõdukas, kuid sisult tähtsaimad teadmised.

12. Eesti riik peaks saavutama ja püüdlema totaalse vabaduse poole, praegu püüdleme orjuse ja vangistuse poole. Rahval oleks vaja kindat juhti, kes suudaks viia riigi edasi. Praegune 101-liikmeline parlament ei suuda ka lähima 50 aasta jooksul riiki üles töötada.

13. Hetkel võimutseb maailmas NATO, ehk nagu mina nimetan: Põhja-Atlandi Terroristlik Organisatsioon hävitades islami riikide majandust, iseseisvust ja vabadust. Tänu sellele suureneb islamistide sisseränne Euroopasse ja Eestisse. Eesti riigi sõdurid jooksevad nagu koerad oma ülemuste sabas, ning tapavad raha eest inimesi ja okupeerivad. Kui küsida sõduritelt, kas neile meeldis Vene okupatsioon, siis 90% ütlevad ‘EI’. Kuid ise nad okupeerivad Afganistanis, muudmoodi seda nimetada ei saa, sest raha eest tapavad nad inimesi! Inimene kes läheb raha nimel tapma teist, on ise surma väärt, ning Eesti riik ei ole kohustatud maksma kinni nende invaliidsust, toetusi ja surmade puhul lähedastele rahalisi toetusi. Kui võtavad riski, lähevad raha teenima, on nad ise süüdi. Läheksid nad vabadust kaitsma, siis oleks teine asi. Ning inimestele, kes räägivad Eesti riigi vabaduse kaitsmisest seal, olgu küsimus: mitu korda on Eestis terrorismi olnud islamiusuliste poolt? Kas nad on meile midagi halba teinud? See näitab veel korra seda, et meie valitsus teeb kõik, mis võimalik, et meeldida USA-le ja Euroopa Liidule, eesti rahvast seejuures kahjustades.

Sven Arukaev

Eesti Iseseisvuspartei liige, Lääne-Virumaa

1,578 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>