Vello Leito: Sest nad kõnnivad ju kõhuli!

Kas eesti arstid on lollid, kas eesti pedagoogid on lollid, kas … on lollid? Ei ole, nad on ostetavad, väga odavalt ostetavad. Milleks vaid, eriti eesti rahva omariiklusvõime vastase kuritegevuse tarvis, näiteks.

Nad väidavad, et nad on maa sool, missioonikandjad, … soovivad ausat lahendit, … mis oleks nende jaoks oma 10 eurot tunnitasu. Nad ei ole lollid, sest nad teavad, et keskmine palk ei ole mitte statistikaameti poolt võltsitud ja valitsuse poolt paraadnäitajaks kuulutatud number 839 eurot, vaid Maksu- ja Tolliameti poolt faktipõhine mediaankeskmine palk, mis paarsada eurot väiksem (2011 aasta kohta tervikuna oli mediaankeskmine palk 498 eurot!). Aga nad kõnnivad ju kõhuli.

Nad ei ole lollid, nad on ebaausad, ja vääritud – hävitasid koolis distsipliini, õppimise ja moraali, tervishoius tõid sisse korruptsiooni. Nad mahitavad inimesi hääletama reformierakonna poolt, nende poolt, kes ei teeni eesti huve. Nad tampisid murukamara sisse intelligentsi esindava partei „Eesti Sinise Erakond“, nad on valmis edasi võimu ees kõhuli kõndima, kui vaid ei pea teenima tõde ja kaitsma ausust ning nõrgemaid.

Nad ei ole lollid, nad teavad, et Toompeal ei ole raha. Nad on julmad, sest teavad, et raha saab tulla vaid haigete ja kaitsetute taskust, omavalitsuste rahakirstu põhjakaapest. Seda nad teavad.

Kuid ma kardan, et seda nad siiski ei mõista, et nendest on tehtud välisvõimude kohalik täitevvõim edendamaks vaesust, moraali ning intelligentsi allakäiku, tehtud eesti rahva omariiklusvõime hävitamise tähtis tööriist. Ma kardan, et nad ei saa aru kuidas nende streigiliikumised on salakavalalt mahitatud eesti huvide vastaselt, nende endi otseste ja kaudsete huvide vastaselt. Ma kardan, et seda nad ei mõista. Sest nad ei ole targad.

Nad väidavad, et nemad poliitikaga ei tegele. Vale! Suurim poliitiseeritus on see, kui “hoidutakse“ poliitikast, sest sellisel juhul tuleb poliitika ise nede juurde ja paneb nad tegutsema oma tahte järgi. Seda poliitikat juhitakse väljaspoolt Eestit. Eri Klas väidab, et valitsus – minister Lang – sülitab muusikutele näkku. Vale, mitte Lang ei sülita, vaid Euroopa Liidu valitsus sülitab Langi lahkel kaasabil eestlastele näkku. Aga „intelligents“ ei julge seda välja öelda.

Minu jaoks on kõik taolised inimesed „intellektuaalidest“ retsidivistid, kes lasid hävitada isiklike huvide nimel eesti rahvusliku majanduse, selle tammepuu, mille otsas kasvasid tõrud ja nüüd nõuavad nad tõrusid oma toidulauale!

Vello Leito

01.10.2012

795 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81