Kelle suhtes korraldab suhtekorraldaja Raul Kalev?

Tänasest Delfi Onlinest leiate  arvamusartikli suhtekorraldaja Raul Kalevilt: “Unistus õilisrüütlite parteist, unistus utoopiast!?”  Glasuuritud artikkel tundub esmalt heietamisena, ent tähelepanelik analüüs annab teistsuguse tulemuse. Püüdke ka endale pilt selgeks lüüa ja näha, kelle suhtes suhtekorraldaja Raul Kalev suhteid korraldab ja milliseid erialalisi võtteid ta seejuures kasutab. Huvitavaid leide!

EIP tebetoimkond

19.09.2012

1,331 total views, 3 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>