MINA ÜTLEN MINISTER LIGILE, KUS ON RIIGIKOGU KOHT

Rahandusminister Jürgen Ligi selgitas tänasel valitsuse pressikonverentsil, et ESMi raames käib kiire, võõrkeelne, konfidentsiaalne tegevus ja ta ei tea, kus on selles riigikogu koht.

Mina ütlen, kus.

Ka 1993. aastal enne Eesti Panga seaduse vastuvõtmist ei teatud, kus on riigikogu koht. Seadus võeti vastu sellisena, et hävitati rahvuslik pangandus, loobuti oma rahanduspoliitikast, lasti hävitada rahvuslik majandus – riigi ja rahva allesjäämise vältimatu eeldus. Lapspoliitikud ei taibanud siis, et sellele eelnes samuti kiire, võõrkeelne ja konfidentsiaalne tegevus.

Ka enne 2003. aasta referendumit käis kiire, võõrkeelne ja konfidentsiaalne tegevus. Kosunud lapspoliitikud said sellest aru vaid katkeid: ühine majandusruum, võrdsed õigused, võrdsed võimalused, võrdne võimalus kõigil rikkaks saada … .

Kolmandat korda käib kiire, võõrkeelne, konfidentsiaalne tegevus. Minister Ligi ei tea, mis teha ja kus on riigikogu koht.

Seepärast mina ütlen: kiire, võõrkeelne, konfidentsiaalne tegevus käib selle nimel, et võtta meilt riiklusvõime, individuaalne iseseisev toimetulek ilma üldise ja keskse uuskommunistliku orjandusliku korrata.

Mina ütlen: riigikogu koht on riigikogu saalis, ütlemaks esmalt ei ESMile ja seejärel alustamaks ettevalmistusi läbirääkimisteks ELst väljaastumiseks.

Mina ütlen: on ainult üks väljapääs – välja Euroopa Liidust!

Vello Leito

23. august 2012

1,296 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>