Eesti Iseseisvuspartei suvepäevadest 2012

Ja jällegi on selleks korraks möödas Eesti Iseseisvuspartei iga-aastased suvepäevad. Taaskord on põhjust uhke olla, et nii palju sõpru, tuttavaid ja aatekaaslasi leidsid tee Taali imeilusa mõisa ja jõe äärde, et maha pidada üks lõbus ja meeldiv üritus, mis juba traditsiooniks on saanud.

Kohal oli nii uusi, kui staažikaid erakonnaliikmeid, sel korral tublisti üle poolesaja. Ürituselt ei puudunud lipuheiskamistseremoonia, poliitilised arutelud, sportmängud, saun, ujumine ega kõhutäis.

Ka ilm oli meie vastu sõbralik. Järgneval päeval sadanud vihm vaid värskendas pidulisi. Tegevust jätkus kõigile ja loodan, et keegi ei pidanud pettuma. Suur tänu korraldajatele ja abistajatele! Jääb vaid üle oodata järgmisi suvepäevi ning loota veelgi aktiivsemat osavõttu.

Kohtumiseni EIP suvepäevadel 2013!

Martin Mets

20. august 2012

1,229 total views, 4 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81