Tony Blair: Inimesed ei lepi rahvusriikide kaotamisega

Tony Blair hoiatab Euroopat kriisi eest: “Inimesed ei lepi rahvusriikide kaotamisega!”

www.ohtuleht.ee
9. august 2012, 13:54

Suurbritannia peaminister David Cameron ütles juulis, et Ühendkuningriigil oleks õigus korraldada referendum kas riik peaks jätkama Euroopa Liidus. Endine peaminister Tony Blair ütleb, et kui euroliidus läheb liiga palju võimu Brüsseli kätte, siis võibki saareriik välja astuda.

„Jätkuv võlakriis viib jõuliste poliitiliste muutusteni Euroopa Liidus,” ütles Tony Blair ajalehele Die Zeit. „Just seetõttu olen ma väga mures, et Suurbritannia võib referendumi tulemusel liidust lahkuda.”

Nimelt arvab Blair, et Euroopa riikides läheb üha suurem roll euroliidu kätte, ent selle juhtimine Brüsselist ei ole piisavalt demokraatlik, et tagada rahvusriikide jätkuvat tugevust. Mehe sõnul võib Euroopa liitu oodata ees võlakriisiga võrdne poliitkriis, sest: „Inimesed ei lepi rahvusriikide kaotamisega!”
__________

Postitas: EIP teabetoimkond

922 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81