Facebook: 
   Sisu: 
 

Kas vähemalt üks silm juba rumaluse rähmast vabanemas?

Tundub, et Olari Taalil vähemalt üks silm on hakanud rumaluse rähmast vabanema. Lugege tema allpool tsiteeritud artiklit ja otsustage ise:

“Olari Taal: me ei jõua sellist Eestit üleval pidada

08. juuni 2012, Eesti Päevaleht

Kunagi nooruses lugesin ühe hiinlase, Lao She, eesti keelde tõlgitud ulmekat „Kassilinna saatus”. Tundus groteskse tõena kommunismiehitamise tulevikust. Meie iseolemise teisel kümnendil aga on kassipealiste lugu mulle mõnikord hakanud meenuma.

1,097 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81